Total Solutions Provider

Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής, Μηχανογράφησης, Τηλεπικοινωνιών & Συστημάτων Ασφαλείας

Η κατασκευή eshop με απόλυτα λειτουργικό κι αισθητικά άψογο τρόπο, αποτελεί μοναδικό εργαλείο των περισσότερων σήμερα επιχειρήσεων προσφοράς προϊόντων κι υπηρεσιών.

Η κατασκευή eshop στην AlfaTech σημαίνει πως η επιχείρηση σας απολαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις και ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν συνεχώς την απόδοση του eshop σας και το οδηγούν γρήγορα και μεθοδικά στην απόλυτη επιτυχία!

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή eshop, με τη συνεχή προσθήκη επιτυχημένων projects στο portfolio μας και την απόκτηση απόλυτα ευχαριστημένων συνεργατών!

Τι περιλαμβάνεται

Χαρακτηριστικά Περιγραφή
Στήσιμο ιστοσελίδας & e-shop
Όλες οι ιστοσελίδες και τα e-shop που κατασκευάζουμε είναι δυναμικά, μπορούν δηλαδή να συνεχίσουν να αναπτύσονται και μετά το πέρας της κατασκευής του ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησης σας
WordPress - Woo commerce
Οι ιστοσελίδες και τα e-shop που κατασκευάζουμε βασίζονται στο σύγχρονο και δημοφιλές CMS WordPress, για τα Ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούμε το σύγχρονο και αξιόπιστο πρόσθετο Woo commerce
Responsive ιστοσελίδα
Όλες οι ιστοσελίδες και τα e-shop που κατασκευάζουμε είναι Responsive, έχουν δηλαδή την δυνατότητα να προβάλονται σε όλες τις σύγχρονες συσκευές προσαρμόζοντας την μορφή τους αυτόματα ανάλογα την οθόνη που προβάλονται
Απεριόριστα προιόντα και κατηγορίες
Το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα κατασκευάσουμε για εσας έχει την δυνατότητα να δεχθεί και να διαχειριστεί απεριόριστα προιόντα αι κατηγορίες αυτών
Εισαγωγή έως 50 προϊόντων από εμάς
Θα εισάγουμε για εσάς τα πρώτα πενήντα (50) προϊόντα που θα περιλαμβάνουν κωδικό, ονομασία, περιγραφή τιμή και μέχρι 5 φωτογραφίες ανα προϊόν τα οποία θα πρέπει να μας τα προμηθεύσετε εσείς σε ηλεκτρονική μορφή (κάντε click να δείτε τους τρόπους εισαγωγής)
Δημιουργία των πρώτων 10 κατηγοριών από εμας
Θα δημιουργήσουμε για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop τις δέκα (10) πρώτες κατηγορίες προιόντων.
Παραλαγές προϊόντων
Για όσα απο τα προιόντα που αρχικά εισάγουμε για εσας απαιτούν παραλαγές (π.χ. χρώμα, μέγεθος) θα τις δημιουργήσουμε
Γλώσσα ιστοσελίδας
Ελληνικά
Τρόποι Πληρωμής
 • Μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών με σύνδεση με την τράπεζα της επιλογής σας.
 • Αντικαταβολή.
 • Άμεση Τραπεζική Μεταφορά.
Δημιουργία επαγγελματικών προφιλ στα social media και σύνδεση με το e-shop σας
Θα δημιουργήσουμε επαγγελματικά προφίλ στα social media (Facebook - Instagram) εφόσον δεν έχετε και θα τα συνδέουμε με το ηλεκτρονικό κατάστημα σας.
newsletter
Δημιουργία φόρμας συλλογής email πελατών - επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος σας για την αποστολή μελλοντικών ενημερωτικών μηνυμάτων
Wishlist
Προσθήκη κυκλώματος λίστας επιθυμιών για τους πελάτες σας
Σύγκριση προϊόντων
Προσθήκη κυκλώματος σύγκρισης προιόντων για τους πελάτες σας
Φίλτρα προιόντων
Φιλτράρισμα προιόντων με ονομασία, τιμή,κατηγορία, παραλαγες
Δημιουργία Blog
Θα δημιουργήσουμε για το ηλεκτρονικό κατάστημα blog και θα προσθέσουμε τα τρία πρώτα αρθρα για εσας με τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θα μας παρέχετε
Δημιουργία ενός εταιρικού email
Για την Ιστοσελίδα που θα κατασκευάσουμε για εσας θα δημιουργήσουμε και ένα εταιρικό email της επιλογής σας με την μορφή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. **
Φιλοξενία (Hosting) για 12 μήνες **
Η φιλοξενία που περιλαμβάνει το πακέτο είναι αποκλειστικά σε δικούς μας μισθωμένους server και ξεκινάει με την εναρξη κατασκευής της ιστοσελίδας σας. Η φιλοξενία είναι για ένα χρόνο (12 μήνες) και πέραν αυτού πρέπει να ανανεωθει με το ανάλογο κόστος.
Το Domain Name (όνομα ιστοσελίδας) είναι σε extension GR και ισχύει επίσης για ένα χρόνο (24 μήνες), πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος πρέπει να ανανεωθει με το ανάλογο κόστος
Εκπαίδευση 5 ωρών
Η εκπαίδευση γίνετε στο γραφείο σας εφόσον αυτό είναι εφικτό ή με τηλεδιάσκεψη και περιλαμβάνει την διαχείρηση του back office του e-shop που κατασκευάσαμε για εσάς και όχι την γενικότερη διαχείρηση του WordPress - Woo commerce για την περαιτέρω ανάπτυξη και κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας (e-shop). Ενότητες εκπαίδευσης : Διαχείρηση κυκλώματος προιόντων, κατηγοριών προιόντων,πελατών, παραγγελιών.
Χρόνος Κατασκευής
Είκοσι πέντε(25) εργάσιμες ημέρες με την προυπόθεση ότι έχετε ετοιμα και σε ηλεκτρονική μορφή τα κείμενα τις φωτογραφίες και τα λογότυπα της εταιρία σας καθώς επίσης και τα δεδομένα των προιόντων που θέλετε να ανεβάσουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα σας.

Τιμή

Το κόστος κατασκευής του πακέτου Ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop είναι 1350€ και δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

 

Τι ΔΕΝ πελιμαβάνεται:

 

 • Στο παραπάνω κόστος δεν περιλαβάνετε η προσαρμογή της Ιστοσελίδας - eshop στο πρότυπο WCAG 2.0 το οποίο εξαρτάται από τις ενότητες - σελίδες - προιοντα που περιλαμβάνονται
 • Στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται επίσης εργασίες SEO (βελτιστοποιησης μηχανών αναζήτησης), σύνδεση με Google Analytics & Webmaster Tools καθώς επίσης καταχώρηση της ιστοσελίδας στις μηχανες αναζήτησης. Καντε click εδω για να δείτε τις υπηρεσίες Βελτιστοποιησεις (SEO) που προσφέρουμε.
 • Τα κείμενα οι φωτογραφίες τα λογότυπα και τα στοιχεία των προιόντων που θα ανεβάσουμε στο Ηλεκτρονικό κατάστημα σας μας τα παρέχετε εσείς σε ηλεκτρονική μορφή. Τα κείμενα που θα μας δώσετε θα τα προσαρμόσουμε εφόσον είναι απαραίτητο έτσι ώστε να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης
 • Στο παραπάνω κόστος δεν περιλαβάντε η αγορά πρόσθετων που μπορεί να είναι απαράιτητα για την κατασκευή του e-shop σας (για την κατασκευή των ηλεκτρονικών καταστηματων χρησιμοποιούμε τις δωρεάν εκδόσεις πρόσθετων που είναι απαραίτητα)
 • Στον χρόνο κατασκευής του Ηλεκτρονικοί Καταστήματος δεν περιλαμβάνετε η σύνδεση με την τράπεζα της επιλογής σας γιατί εξαρτάτε από τον χρόνο που θα χρειαστει απο την τράπεζα να ανταπροκριθεί στο αίτημά σας

 Επιπλέον σημειώσεις

 • Η κατασκευή της ιστοσελίδα σας μπορεί να γίνει ακόμη και σε χώρο που ήδη έχετε αγοράσει προγενέστερα αρκει να υποστηρίζει την εγκατάσταση του CMS WordPress, το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας δεν αλλάζει.
 • Η δημιουργία των email ισχύει εφόσον η φιλοξενία της Ιστοσελίδας θα είναι στους δικούς μας μισθωμένους server
 • Τρόπος πληρωμής: 50% προκαταβολή, μέρος τις προκαταβολής καλύπτει το κόστος φιλοξενίας της Ιστοσελίδας (Hosting) και την αγορά του Domain Name. Με την παράδοση της Ιστοσελίδας γίνεται η εξόφληση (το υπόλοιπο 50%).
 • Μετά την εξόφληση παραδίδονται κωδικοί πρόσβασης και πλήρης διαχείρησης της ιστοσελίδας με δυνατότητα να συνεχιστεί η ανάπτυξη της ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης σας, επίσης εκδίδονται τα απαραίτητα παραστατικά και ξεκινάει η εκπαίδευση

 

Τρόποι εισαγωγής προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Παράδοση αρχείων από εσάς

Το ηλεκτρονικό αρχείο των προϊόντων πρέπει να είναι τύπου excel ή xml και να περιλαμβάνει τουλάχιστον τις εξής στήλες :

 • Κωδικός
 • Τίτλος
 • Περιγραφή
 • Σύντομη περιγραφή (προαιρετικά)
 • Κατηγορία είδους
 • υποκατηγορία είδους αν υπάρχουν θα πρέπει να είναι δίπλα στην γονική, αν είναι περισσότερες από μία να διαχωρίζονται με κόμμα
 • Τιμή με ΦΠΑ
 • Τιμή χωρίς ΦΠΑ προαιρετικά
 • Εικόνες στην στήλη αυτή θα πρέπει να έχει το όνομα της φωτογραφίας αν είναι περισσότερες από μία θα πρέπει να διαχωρίζονται με κόμμα και θα πρέπει να μας προμηθεύσετε και τα αρχεία των φωτογραφιών αν οι φωτογραφίες μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυό στην θέση αυτή πρέπει να βρίσκετε ο σύνδεσμος(url)
 • Αν τα προϊόντα σας έχουν παραλλαγές (π.χ. χρώμα μέγεθος) θα πρέπει να αναφέρονται σε διαφορετικές στήλες και να διαχωρίζονται με κόμμα

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για αυτή την υπηρεσία

Εφόσον επιλέξετε μία από τις προτάσεις μας για την κατασκευή του e shop σας το σύνολο καθώς και ο τύπος των προϊόντων που θα εισαχθούν περιγράφετε στις προδιαγραφές της αντίστοιχης πρότασης.

Δημιουργία αρχείων από εμάς

Μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς τα απαραίτητα αρχεία για την εισαγωγή των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα αρκεί να διατηρείτε λογαριασμό στην ιστοσελίδα του προμηθευτή σας και να μας δώσετε πρόσβαση στα δεδομένα παρέχοντα μας το user name και password.

Το κόστος της υπηρεσίας ανά προϊόν είναι 1€ χωρίς ΦΠΑ και εξοφλείτε πριν την έκδοση των απαραίτητων παραστατικών (π.χ. 100 * 1,00 = 100€ + ΦΠΑ)

Εαν έχετε περισσότερους από έναν προμηθευτές για κάθε επιπλέον προμηθευτη που θα πρέπει να δημιουργήσουμε αρχείο, θα εφαρμόζεται ένας πολλαπλασιαστής 1,50 (π.χ. για 2 προμηθευτές 100 * 1,00 * 1,50 = 150€ + ΦΠΑ)

Δημιουργία αρχείου από εμάς μέσω την διαδικασίας scrape

Μπορούμε να διαβάσουμε τα δεδομένα από την ιστοσελίδα του προμηθευτή σας χρησιμοποιώντας τεχνικές scraping και να δημιουργήσουμε τα απαραίτητα αρχεία για την εισαγωγή στο δικό σας κατάστημα αρκεί να υπάρχει εγγραφή άδεια από τον προμηθευτή σας και η ιστοσελίδα του να μην προστατεύετε από αντιγραφή δεδομένων.

Το κόστος της υπηρεσίας ανά προϊόν είναι 2,00€ χωρίς ΦΠΑ και εξοφλείτε πριν την έκδοση των παραστατικών (π.χ. 100 * 2,00 = 200€ + ΦΠΑ)

Εαν έχετε περισσότερους από έναν προμηθευτές για κάθε επιπλέον προμηθευτη που θα πρέπει να δημιουργήσουμε αρχείο, θα εφαρμόζεται ένας πολλαπλασιαστής 1,50 (π.χ. για 2 προμηθευτές 100 * 2,00 * 1,50 = 300€ + ΦΠΑ)

 

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εισαγωγή μέχρι 300 προϊόντα. Για περισσότερα γίνεται κατόπιν συνεννόησης

 

 

Let us take CTRL

About Us

Η AlfaTech ακολουθεί πιστά τις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας, ενώ η εμπειρία και η καινοτομία με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, είναι αρωγοί στην προσπάθεια για την ολοκληρωμένη κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης.

Standards of Service Excellence

 • APC
 • Dell Registered Partner
 • Hewlett Packard
 • Lenovo Registered Partner
 • Lexmark
 • 3CX Silver Partner
 • Fanvil
 • Grandstream
 • Mikrotik
 • UBNT
 • TP-Link
 • LG
 • Samsung
 • Hikvision
 • Mobotix
 • Paradox